Alla inlägg den 20 januari 2007

Av violita - 20 januari 2007 02:24

Äsch. Orkar inte skriva. Hade tänkt nämna lite om de fina sakerna jag och F införskaffat idag (har haft spenderbyxorna på) men pallar tji. De enda som kan tänkas bry sig nämnvärt är ju bara Hanna (och hon var ju med) och Pejje (och han borde ändå komma hit och hälsa på). En snabb genomgång kan jag kanske kosta på mig; en svart vinyl- och träfåtölj, en svart vinylpuff/fotstöd, två IQlightlampor (den översta av modell 24 på bilden nedan) och ett sinnessjukt fint halsband (känner på mig att jag kommer använda det typ varje dag nu). Allt för det facila priset 1800:-. Teddy is our man! Sen blev det också två gardinlängder till till arbets/läs/matrummet.

Lamporna passade sjukt bra i hallen men det känns lide konstigt att kunna se någonting där överhuvudtaget. Innan har vi ju bara haft en golvlampa och en adventsljusstake och vår hall är lååång. Men med två obarmhärtiga 40wattlampor syns också spikhål och tavelmärken vilket får oss att längta efter hantverkarna ännu mer. Blir otålig på att vänta. Måste försöka få tag på dem. Lägger upp en bild till dig, Hanna som utlovat. Men det blir ju sådär kvalitét med datorkameran. Så det är lite svårt att se själva lampan. Har förresten börjat läsa din uppsats men så kom middag emellan och nu orkar jag inte så jag läser klart den imorgon men första sidan var jättebra! Det var kul att träffas idag. Jag vet det kommer bli lite tajt med tid nu men om du kommer hit och sover nån dag (t.ex. när du har tidig föreläsning) så sparar du ju en timme resväg i varje riktning. Så kan vi ju hänga litegrann. Du vet att vi alltid har en säng som står redo. Fast ju nu råkar den ju vara lite överbelamrad som du vet...

Åå. Imorgon skulle jag vilja åka till IKEA och köpa den där låtsasfårskinnsmattan som jag vill ha. Ska sy upp gardinerna istället.

Det blev visst rätt mycket text. Förresten. Om någon har ett bra tips på färgsättning som skapar harmoni i en lång hall med två olika takhöjder och sju dörrar så vill jag gärna höra!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards