Alla inlägg under mars 2007

Av violita - 25 mars 2007 23:04

Imorgonbitti klockan sju ska hantverkarna äntligen komma hit och sätta igång. Idag har vi tömt gästrum, hall och vardagsrum på allt och lyckats stuva in det mesta i arbets/matrummet. Det tog faktiskt bara 1,5 timme att få bort allt. Mycket fortare än vad jag räknat med. Nu hoppas vi att vi inte ska behöva leva i renoveringskaos mer än två veckor.

Av violita - 25 mars 2007 18:44

Sol och vår. Så gytt.Balkonglådorna är fulla av penséer och det står påskliljor på köksbordet. Jag har ätit glasspinne, haft vårjacka och solglasögon, druckit cider på uteservering och promenerat i Pildamsparken. Gu vad jag har längtat! Men jag blev så hemskt trött av cidern att jag tror jag får gå och vila mig lite.

Av violita - 25 mars 2007 18:29

Hade jag 650.000 över skulle jag åkt till Antikmässan i Älvsjö och köpt Ivar Kreugers arbetsrumsmöblemang. Det skulle sen fått stå i mitt arbetsrum och jag skulle tillbringat alla mina dagar bakom skrivbordet rökandes cigarr.

Av violita - 21 mars 2007 17:57

Köpte en super cute väska för 30:- idag på en av favoritsecondhandaffärerna (hur ska man egentligen skriva det?)

Hittade också två små skålar i pastellgult och -blått. 25:- för båda. Och två fula påskprydnader. Jag älskar påskpynt! De närmsta två veckorna ska jag ägna mig åt att köpa påskpynt i alla second hand-affärerna.

Av violita - 21 mars 2007 17:41

Då är sommarjobbet (i princip) fixat. Ringde Svedala Kommun och de ville ha mig som personlig assistent. Vet ännu inga detaljer om med vem jag ska jobba eller hur länge jag har jobb men är glad och mindre stressad nu. Hade ju tänkt att jag skulle jobba i Malmö och kunna cykla till jobbet men det blir visst gamla Svidde-h ändå. Och det viktigaste är ju att man kan betala hyran när allt kommer omkring. Hade varit så grymt om jag och Fredrik får jobb samma period, då hade vi kanske kunnat åka på en liten semester. Cykelsemster. Jag har aldrig varit på cykelsemester men det är nog rätt sjysst. Fast jag har ju ingen cykel.Är nästan halvägs projektet att sy upp gardiner som skulle sytts upp månader sedan.

Av violita - 20 mars 2007 16:16

Dvere mohou byt otevreny. Luckan kan öppnas.Av någon mystisk anledning har vår tvättmaskin börjat prata ett främmande språk. Väldigt jobbigt när man vill tvätta "30 grader handtvätt". Men "rucni pr." verkar ha betytt just det för yllekläderna ser inte ut att ha krympt eller tovat sig.Idag var Fredrik på jobbintervju och han fick jobbet! Wei! 6 veckor, 80%s tjänst. Lide perfekt. Själv har jag inte fått ett enda svar trots att jag skickat fem ansökningar och han bara en. Lide fubbigt.Brorsan var här innan och vi käkade Sias ekologiska blåbärsglass med varma hallon och blåbär och twixbitar. Inte alls äckligt.

Av violita - 19 mars 2007 17:01

Slut på vit tråd precis när jag ska sy gardiner.

Gjorde sjukt bra fynd idag. Två vita köksstolar för 50:- styck på Myrorna. Preciiis såna vi letat efter.

Av violita - 18 mars 2007 01:24

Ikväll har jag överträffat mig själv genom att improvisera fram en hallon- och chokladpaj som kommer ge mig hjärtatatck och diabetes flera gånger om och den kommer vara såå värt det.

Mat
Ovido - Quiz & Flashcards